SEO, Google Analytics, tags – Wat zeg je? I want to know more!

SEO, HTML, google search console, etc etc…De afgelopen dagen vlogen deze termen mij om mijn oren. Tig keer heb ik mijn site moeten aanpassen en heb ik het hele web afgegoogled…

Pff…en nu ben ik dan ook een soort van klaar en het is mij gelukt! Ik zeg niet dat ik nu de mooiste site van het web heb gemaakt, maar functioneel is deze wel. En daar gaat het mij om! Simpel in gebruik en makkelijk te vinden!

SEO ONLINE MARKETING GOOGLE SEARCH CONSOLE BLOGS

Stiekem vind ik het nu eigenlijk alleen een beetje jammer dat ik klaar ben, want ik begon het nou juist zo leuk te vinden om alles te moeten uitvogelen en ontdekken. Tuurlijk je kan tegenwoordig zo een kant en klare website maken, maar dat vond ik dan weer niet leuk. Ben altijd wel nieuwsgierig naar hoe iets tot stand komt.

Ik heb hiervoor ook wel sites gemaakt en heb communicatie gestudeerd waardoor ik natuurlijk al wel van heel veel dingen op de hoogte was, maar ik had mij eigenlijk nooit eerder verdiept in online marketing. Aangezien dit topic nu booming is, kon ik gelukkig wel alles snel vinden op Google.

Echter heb ik de smaak wel een beetje te pakken gekregen en ben ik ook wel weer toe aan een nieuwe cursus eerlijk gezegd. Ik denk dan ook dat het zeker wel iets in de trant van online marketing gaat worden. Handige tool uiteraard om mijn droom te verwezenlijken om naar Ibiza te emigreren! Weten hoe je hoger in de ranking komt op Google! Ik zeg op naar een nummer 1 spot! Ibiza here i come! Veel leuker om over te bloggen uiteraard. Wellicht kom ik over een jaar of twee wel echt met een blog over mijn verhuizing en kan ik jullie tips gaan geven om mijn kant op te komen. Mocht het niet tegenvallen uiteraard 😉

Be number 1 on Google & go to Ibiza!

Fijne avond! Namasté!

Auteur: Blogs by Lola

#ibiza #islandlife #blog #healthyfood #healthylife #sport #zumba #yoga #whitecat #pictures #spain #minimalist #home #budget #reiscoach #travelling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.